Soria Bel | Artisjok als bondgenoot van je lever | Natuurlijke Supplementen

Artisjok als bondgenoot van je lever

Help je gifstoffen elimineren

In de loop der jaren hebben onderzoekers en voedingsdeskundigen reeds verschillende malen aangetoond dat onze voedingsgewoontes zowel ons welzijn als onze gezondheid beïnvloeden.

De huidige wereldwijde epidemie heeft ons eraan herinnerd hoe volwaardige voeding, lichaamsbeweging en slaapgewoonten onze stemming en algemene gezondheid beïnvloeden.

Terwijl het dagelijkse leven langzaam weer normaal wordt, moeten we opnieuw beginnen met gezonde gewoonten en beter voor onszelf zorgen.

Plantaardige extracten helpen onze gezondheid te behouden en te verbeteren, samen met een gezond dieet en lichaamsbeweging. Want wist je dat gewichtstoename kan leiden tot problemen in vitale functies ?

Artisjok is een van de meest populaire en geconsumeerde groenten in het mediterrane dieet. Dit komt niet alleen door hun onvergelijkbare smaak, maar ook doordat de oude Grieken en Romeinen zich bewust waren van de gezondheidsvoordelen van de artisjok.

Deze groente bevat naast vitamine B en C ook vezels en mineralen, chlorogeenzuur en cynarine. Van deze stoffen is aangetoond dat ze de spijsvertering verbeteren, zuiverend werken, het cholesterolgehalte in het bloed en de bloedglucose onder controle houden en als supplementen bij diëten de gewichtsbeheersing ondersteunen.

Deze bioactieve verbindingen werken nauw samen om het lichaam te helpen bij het elimineren van gifstoffen die we mogelijks vasthouden.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes en exclusieve aanbiedingen.
Zoek een product