Silybum Marianum | Soria Bel

Silybum Marianum

Een gezonde lever is essentieel voor ons welzijn en onze vitaliteit. Met 11-S Silybum Marianum XXI biedt Soria Bel een krachtige oplossing om je lever te ondersteunen en te ontgiften. Silybum marianum of mariadistel is de plant die de basis vormt voor dit natuurlijke supplement dat je leverfunctie optimaliseert. In deze blogpost ontdek je alle eigenschappen van dit indrukwekkende product.

Dit supplement bevat 300 mg mariadistel-extract per capsule, gestandaardiseerd om 18 mg silymarine te leveren – de bioactieve stof in de plant die de levercellen ondersteunt.

De samenstelling van 11-S Silybum Marianum XXI is gestandaardiseerd en van hoge kwaliteit. Het product bevat geen onnodige toevoegingen en is vrij van kunstmatige ingrediënten. De capsules zijn gemaakt van hydroxypropylmethylcellulose, een plantaardige stof uit hout en planten, waardoor ze geschikt zijn voor vegetariërs en veganisten.

Het gebruik van 11-S Silybum Marianum XXI is eenvoudig en effectief. Voor optimale resultaten wordt aanbevolen om dagelijks twee capsules in te nemen, één ’s morgens en één ’s avonds. Dit zal je lever een systematische ondersteuning bieden en helpen bij het behoud van een gezonde leverfunctie.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes en exclusieve aanbiedingen.
Zoek een product