Soria Bel | Vind je producten meteen terug op onze nieuwe website

Hoera, een nieuwe website!

Om u nog beter te kunnen bijstaan.

Welkom op onze nieuwe website. Met een frisse lay-out, regelmatig nieuwe blogberichten en een uitgebreid productoverzicht is het nu nog eenvoudiger geworden om je favoriete Soria Bel-supplementen en voeding terug te vinden.

Het doel van de nieuwe website is simpel: uitgebreide en betrouwbare informatie beschikbaar maken voor onze klanten. Zo hebben we ervoor gezorgd dat ál onze producten er opstaan, van Argan tot Zink. Alle producten vinden hun plek in een duidelijke structuur, opgesplitst in voeding, supplementen en cosmetica. Elk product kreeg bovendien een handig overzicht mee, met daarop de eigenschappen, de samenstelling, de presentatie en het gebruik ervan.

Een product vinden

Een uitgebreid overzicht van alle producten is nuttig, maar wat als je nog niet weet welk product je nodig hebt? Ook daar hebben we aan gedacht. Met onze nieuwe zoekfilter vind je meteen wat je zoekt, een reeks iconen wijst je de weg. Heb je bijvoorbeeld last van vermoeidheidsklachten? Klik op Energie – vitaliteit en de zoekfilter presenteert je meteen alle preparaten waar je je vermoeidheid mee kan verhelpen. Ben je binnen voedingssupplementen op zoek naar propolis? Dan klik je op het icoontje waar propolis bij staat en krijg je meteen een overzicht van alle producten met propolis. Ontdek de zoekfilter hier.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes en exclusieve aanbiedingen.
Zoek een product