Je immuunsysteem stimuleren doorheen de veranderende seizoenen en de start van een nieuw schooljaar. | Soria Bel

Je immuunsysteem stimuleren doorheen de veranderende seizoenen en de start van een nieuw schooljaar.

De wisseling van de seizoenen en het begin van het schooljaar brengen zowel opwinding als gezondheidsuitdagingen met zich mee. Door proactief te werken aan een gezonde levensstijl en je immuunsysteem te versterken kun je je kansen vergroten om het hele jaar door gezond en vitaal te blijven.

De overgang van zomer naar herfst en winter kan een lastige periode zijn voor ons immuunsysteem. Dit is waarom:

• Blootstelling aan virussen en bacteriën: Naar school gaan leidt vaak tot een verhoogde blootstelling aan virussen en bacteriën. Omdat mensen samenkomen in ruimtes binnenshuis,  kunnen ziektes zich gemakkelijker verspreiden.

• Kouder weer: De daling van de temperatuur kan de immuunrespons van het lichaam verzwakken, waardoor het kwetsbaarder wordt voor infecties.

• Minder zonlicht: Minder zonlicht tijdens de herfst- en wintermaanden kan leiden tot lagere niveaus van vitamine D, wat cruciaal is voor een gezond immuunsysteem.

Om gezond te blijven en mogelijke ziekten te voorkomen, is het essentieel om proactief te zijn. Lees hier hoe je je kunt voorbereiden op de veranderende seizoenen:

• Zorg voor een gezonde levensstijl: Zorg voor een uitgebalanceerd dieet, regelmatige lichaamsbeweging en stressbeheersing. Een gezonde levensstijl biedt een sterke basis voor een gezond immuunsysteem.

• Blijf gehydrateerd: Een goede hydratatie is essentieel voor een optimale immuunfunctie. Veel water drinken helpt je lichaam om gifstoffen af te voeren en zorgt ervoor dat je immuunsysteem efficiënt werkt.

• Slaap voldoende: Voldoende rust is essentieel voor een sterk immuunsysteem. Probeer elke nacht 7-9 uur goede slaap te krijgen, zodat je lichaam kan herstellen en regenereren.

• Verhoog je vitamine D inname: Aangezien de blootstelling aan zonlicht afneemt in de herfst en winter, kun je overwegen om een vitamine D-supplement te nemen. Soriabel biedt natuurlijke vitamine D supplementen om je te helpen een gezond niveau te behouden.

Het assortiment natuurlijke supplementen van Soriabel is ontworpen om je immuunsysteem en je algehele welzijn te ondersteunen:

Defensat: Defensat is een voedingssupplement op basis van geconcentreerde natuurlijke extracten van propolis en echinacea. Echinacea draagt bij tot een goede weerstand. Ideaal om te gebruiken tijdens de winterse maanden.

• Vitamine D: De vitamine D supplementen van Soriabel zijn een uitstekende manier om ervoor te zorgen dat je voldoende van deze essentiële voedingsstof binnenkrijgt, vooral tijdens de donkere maanden.

• Energium: Energium is een innovatief voedingssupplement dat helpt om het energieniveau, ter hoogte van de cellen, en de vitaliteit te verhogen. Energium bestaat uit diverse ingrediënten die een belangrijke synergetische werking hebben. Naast hun bijdrage tot het energieleverend metabolisme en de vermindering van vermoeidheid zal Energium ook de weerstand verhogen.

4. Koninginnebrij: Koninginnebrij is een waardevol bijenproduct dat bijzonder veel aminozuren, enzymen, vitaminen en mineralen bevat. Dit kostbare voedsel wordt exclusief toegediend aan de bijenkoningin. Hierdoor is ze niet alleen productiever, maar leeft ze ook veel langer dan gewone werkbijen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes en exclusieve aanbiedingen.
Zoek een product