Astaxanthine | Soria Bel

Astaxanthine

Astaxanthine is een krachtig natuurlijk antioxidant dat voorkomt in mariene organismen zoals algen, zalm, garnalen en krill. Het behoort net als bètacaroteen tot de carotenoïdenfamilie. Astaxanthine is echter uniek door zijn antioxidante eigenschappen en moleculaire structuur.

Bescherming van ogen en gezichtsvermogen

Astaxanthine is een uitstekende voedingsstof voor de ogen. Het passeert de bloed-retina barrière en vermindert oogvermoeidheid, beschermt tegen schadelijke UV-straling en helpt bij het voorkomen van oogziekten zoals cataract en leeftijdsgebonden maculadegeneratie.

Een gezonde huid

Dankzij zijn antioxidante eigenschappen helpt astaxanthine bij vroegtijdige veroudering van de huid door blootstelling aan de schadelijke effecten van UV-straling. Daarnaast verbetert Astaxanthine de hydratatie en de elasticiteit van de huid.

Krachtige antioxidant

Astaxanthine is een van de meest krachtige antioxidanten die de natuur te bieden heeft. Het beschermt het lichaam tegen schadelijke vrije radicalen en vermindert oxidatieve stress.

Cardiovasculaire gezondheid

Studies tonen aan dat astaxanthine helpt bij het verbeteren van de bloeddoorstroming, het verminderen van ontstekingen, het verbeteren van bloedlipidenprofielen en de vasculaire functie. Astaxanthine draagt bij aan een gezond hart en vermindert het risico op hart- en vaatziekten.

Astaxanthine heeft buitengewone eigenschappen die het zeer interessant maken voor zowel de gezondheid als het welzijn. Astaxanthine ondersteunt de huid en de cardiovasculaire gezondheid waardoor het de moeite loont om het product op te nemen in een actieve, gezonde levensstijl.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes en exclusieve aanbiedingen.
Zoek een product