Artisjok als natuurlijk supplement | Soria Bel

Artisjok als natuurlijk supplement

Hoe gezond is de artisjok eigenlijk?

Artisjokken zijn niet alleen een heerlijke groente om te eten, maar ook een natuurlijk supplement dat bekend staat om zijn helende eigenschappen. Al eeuwenlang wordt de artisjok gebruikt als een natuurlijk medicijn om verschillende gezondheidsproblemen te behandelen.

Artisjokken zijn een rijke bron van antioxidanten en fytochemicaliën, zoals cynarine, die ontstekingsremmende eigenschappen hebben. De bladeren van de artisjok bevatten ook flavonoïden, zoals quercetine en rutine, die helpen bij het verminderen van ontstekingen en het stimuleren van het immuunsysteem.

Een van de belangrijkste gezondheidsvoordelen van artisjokken is hun vermogen om de lever te ondersteunen. Artisjokken kunnen helpen bij het ontgiften van de lever en het verminderen van de hoeveelheid vet die zich in de lever ophoopt. Dit kan helpen bij het verbeteren van de leverfunctie en het verminderen van het risico op leverziekte.

Artisjokken kunnen ook helpen bij het reguleren van de spijsvertering. De fytonutriënten in artisjokken kunnen helpen bij optimalisatie van het maagzuur, het verbeteren van de spijsvertering en het verminderen van het risico op maag- en darmproblemen, zoals prikkelbaredarmsyndroom en zweren.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes en exclusieve aanbiedingen.
Zoek een product