fbpx

Soria Bel producten ook verkrijgbaar in Rusland

Soria Bel in het buitenland

Soria Bel is met Soria Natural niet alleen aanwezig op de Belgische markt. Onze ambitie reikt verder, onze natuurlijke producten bij zoveel mogelijk mensen brengen, is ons hoofddoel!

En dat is al het geval in Rusland, daar prijken verschillende van onze producten op de webshop van mercivitamin.com

 

Gecertificeerde biologische verdeler

Ons concept slaat dus ook in het buitenland aan. Namelijk het verdelen van biologisch gecertificeerde producten van hoogwaardige kwaliteit ter ondersteuning van het fysieke en mentale welzijn.

Alle bestanddelen komen uit het hooggebergte in de Spaanse provincie Soria als thuisbasis voor alle Soria Natural producten. Enkel biologisch geteelde gewassen worden als grondstof gebruikt voor onze producten.

De biologisch gecertificeerde plantages omvatten meer dan 750 hectare en er worden meer dan 70 plantensoorten gekweekt in een pollutievrij gebied.

Soria Natural beschikt over een certificatie als teler en producten van biologische producten, toegekend door de Raad voor Ecologische landbouw van Castilla en León conform de Europese wetgeving voor biologische landbouw.

En wist je dat Soria Natural gekend is voor haar uitgebreide kwaliteitscontroles en beschikt over een eigen RDI (Research – Development – Innovation) centrum?

En daar zijn we erg trots op, je zou je producten voor minder wereldwijd willen verdelen!

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes en exclusieve aanbiedingen.
Zoek een product.